SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Tuesday, October 31, 2006

so alternatiu nº 176

Al número 176 de So Alternatiu podrem disfrutar del retorn d'una de les bandes més clàssiques de l'època dorada de l'indie nordamericà: THE LEMONHEADS. Després de provar sort (poca) en solitari Evan Dando ha tornat a reunir el trio que el fes famós i acaba de presentar "The lemonheads" (com si d'un album de debut es tractés), un disc impresionant que torna a demostrar una vegada més que Dando és un dels millors creadors de melodies dels darrers anys. (web de Evan dando: http://www.evandando.co.uk/ )

Parlarem també de l'interessant festival Wintercase que, al llarg de tot aquest mes de novembre presentarà per les ciutats de Barcelona, Madrid, Bilbao i València a grups tan importants com SURFIN BICHOS, MAXIMO PARK, MAGIC NUMBERS, THE SPINTO BAND i altres.(mes info a: www.wintercase.com )


Prestarem atenció també a les darreres reedicions que el segell Elefant Rcds. ha tret al mercat com "Canciones de temporada" de NIZA o "El resto de mi vida" de JUNIPER MOON.(web del segell: www.elefant.com )

Sonaran també en aqueta edició HEAD AUTOMATICA, JOSH ROUSE, SKIMO, ANGELS AND AIRWAVES i el disc que et recomanavem la setmana passada "Paper crown king" de SEAFOOD.

Finalment a l'apartat dedicat a grups maqueters, aquesta setmana podrem conèixer a un personatge anomenat Tincho que pels 80's ja enregistrava cassettes i que ara ens presenta el seu projecte TINCHO PARK i la seva maqueta "Odisea 2006".( http://www.tinchopark.com/ )

Tot això i més, dimarts dia 7 de novembre de 2006 a les 19h.

1 Comments:

Blogger Tolo Oliver said...

Estiria de puta mare que poguesis ficar el link a les webs dels grups, festivals...

7:54 AM  

Post a Comment

<< Home