SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Tuesday, November 21, 2006

SO ALTERNATIU Nº 178



Aquesta setmana presentam el nou disc d’una de les bandes que han marcat tendencia aquests darrers anys THE RAPTURE (http://www.therapturemusic.co.uk/). Es pot considerar que foren, juntament amb RADIO 4 de les bandes pioneres en fusionar música de ball i rock. El seu nou disc es diu “Pieces of the people we love”.



També es coltarem als KAISER CHIEFS que passaren per Madrid la setmana passada, el segon disc dels RAZORLIGHT y alters grups com CLAP YOUR HANDS AND SAY YEAH, THE YOUNG KNIVES, THE WEDDING PRESENT que també han estat de minigira per Espanya i THE DECEMBERISTS.

Amés parlarem d’alguns festivals que han tengut o han de tenir lloc per la península com el TANNED TIN (amb Portastatic, M.Ward, Dakota Suite….) (www.tannedtin.com) i la canyera gira de l'ANTIDOTE TOUR (amb Danko Jones, Googol Bordello…) i de l’homenatge que molt marescudament han rebut EL HOMBRE BURBUJA per part d’Everlasting Records (www.everlastingrecords.com) editant el recopilatori “Tú ves ovnis”.

A l'apartat de grups maqueters coneixerem a un més que interessant grup de post-rock anomenat HEALTHCONTROL. (http://www.impostrock.com/)

Tot axò dimarts 21 de novembre de 2006 a les 19h.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home