SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Monday, November 27, 2006

SO ALTERNATIU Nº 179


A aquesta nova edició de SO ALTERNATIU recordarem el fantàstic concert-show oferit per JON AUER el passat dia 23 i escoltarem alguns dels artistes que properament també tocaran al Teatre de Lloseta com són SPARKLEHORSE ( http://www.sparklehorse.com/) i LAURA VEIRS( http://www.lauraveirs.com/).

Seguirem parlant de bandes que actuaran ben aviat a la nostra illa com CLOVIS que presenten a Palma (Cultura Club) aquest dijous el seu debut “Respira” (http://www.sinnamonrecords.com/) o com el solista TIM EASTON (www.pecan-pie.org ) que actua el dissabte 2 de desembre a Sa Pobla telonejat pen JOHN TIRADO .Recordarem també la "minigira" de YO LA TENGO que han tocat fa poc a Barcelona, Vitoria i Bilbao on ahn presentat el seu nou disc "I'm not afraid of you and I will beat your ass"(http://www.yolatengo.com/).


Dedicarem part del programa a parlar del Estrella Damm Primavera Club un aconteixement que comptarà amb la participació de THE PIPETTES, THE RAPTURE, TEENAGE FANCLUB o ART BRUT entre altres.
També podrem escolatr el nou single que LES ZINEDINES han editat en edició limitada a Primeros Pasitos (http://www.primerospasitos.com/).


Finalment tendrem les seccions fixes del programa com són el noticiari i el grup maqueter. Aquesta setmana escoltarem la segona maqueta del grup català TELEX(http://www.telexmusic.com/).

Dimarts 28 de novembre de 2006 a les 19h.

1 Comments:

Blogger x..xx.xx..xim said...

El concert de Clovis és dijous dia 30 al Cultura club del Passeig Marítim de Palma, és a dir que encara no ha estat el seu concert a Palma.

1:59 AM  

Post a Comment

<< Home