SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Tuesday, December 05, 2006

SO ALTERNATIU Nº 180





A n'aquest primer programa del mes de desembre tendrem l'oportunitat d'escoltar els darrers discs editats pels ja famosos THE KILLERS amb "Sam's town", "Empire" the KASABIAN o MOJAVE 3 i el seu espectacular "Puzzels like you".
També tendrem temps, com sempre, d'escoltar música feta a l'estat i així presentarem el nou disc dels genials DELOREAN i com autèntica novetat un treball que es publica aquesta mateixa setmana "El mundo segun" de SR. CHINARRO.
Tambe hi cabran altres bandes com THE SILOS, ¡FORWARD RUSSIA! o MILLBURN i parlarem de la banda escocesa que tocara el proper dia 15 al Teatre de Lloseta: CAMERA OBSCURA.

Per acabar tendrem la secció habitual de notícies i el moment dedicat a un grup maqueter, en aquesta ocasió la maqueta ens arriba de Barcelona, ells son GLITZ.

Dimarts 5 de desembre de 2006 a les 19h.

1 Comments:

Blogger Tolo Oliver said...

Cada dia millor...

4:05 AM  

Post a Comment

<< Home