SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Friday, January 12, 2007

SO ALTERNATIU Nº 182


Al proper programa de dia 23 de gener escolatrem els darrers treballs de bandes tan interessants com THE MAGIC NUMBERS (www.themagicnumbers.net ) i el seu flamant "Those the brokes", CANSEI DE SER SEXY (www.canseidesersexy.com) amb el seu disc homònim de debut, THE RIFLES (www.therifles.co.uk) que també han debutat aquest passat 2006 amb "No love lost" o ABERFELDY (www.aberfeldys.com) que ens presenten la continuació del gran "Young forever" anomenat "Do whatever turns you on". Deixarem un espai a dos dels grans songwriters del moment com són ED HARCOURT del que escoltarem un gran tema inclòs a "The beautiful lie"(www.edharcourt.com) i MICHAEL SHELLEY amb el seu rock d'arrels folk que també ens presenta "Goodbye sheater" un disc que ens arriba gràcies a la bona feina de la discogràfica madrilenya ROCK INDIANA (www.rockindiana.biz). I, com no, no deixarem passar l'oportunitat de parlar de les passades revetlles de Sant Sebastià de Palma. Aquest any el nostre escenari (Joan Carles I) ha comptat amb les actuacions de L.A. (www.dreamvillerecords.com) , autor del millor disc mallorquí segons la revista Mondosonoro, el jove trio australià de power-pop NEON (http://neontheband.com), MICAH P. HINSON i el nostre estimat WILL JHONSON (Centro-matic, South San Gabriel... ) i com a caps de cartell els històrics REDD KROSS (www.reddkross.com).

La secció maquetera estarà protagonitzada per "Secreto de mil otoños" la segona demo que ens fa arribar el grup de Castelló PLEASANT DREAMS (www.pleasantdreams.tk)

1 Comments:

Blogger wukui2312 said...

Very good article,If you want to earn 5,000 dollars, please visit my blog, the very good fortune make moneyinformation

3:08 AM  

Post a Comment

<< Home