SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Wednesday, April 02, 2008

BEASTS OF BOURBON (Australia) A LLOSETA

CONCERT DE BEASTS OF BOURBON + DR MARTIN CLAVO AL TEATRE LLOSETA, MALLORCA (Festival Alternatilla)Dimecres 2 d’abril de 2008 a les 20.30 h / Preu 12 euros.


Si el nom hagués de definir l’esperit o el caràcter d’una banda, aquest és un dels millors de la història del rock. Des d’Austràlia, uns Bèsties aporregen els instruments amb alè de Bourbon fins a desganyitar-se. Beuen dels clàssics del blues i del rock.
Han estat un temps reposant i tornen amb cançons demolidores de barra de bar. Les seves cançons no tenen misteri, són eficaces i indiscutibles.
Beasts of Bourbon van néixer a Sidney de la mà de Tex Perkins i Spencer Jones, es van convertir en una de les bandes més influents de l’escena alternativa australiana i han sabut sobreviure a la fugida del carismàtic Kim Salmon i altres contratemps.
En el seu nou disc "Little animals", la veu aiguardentosa de Perkins i la guitarra de Spencer Jones es disputen el protagonisme, i també ho faran damunt l’escenari on oferiran grans mostres de rock pantanós i raw power.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home