SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Tuesday, May 08, 2007

SO ALTERNATIU Nº 191



Segurament aquest començament de 2007 serà recordat per molts com el moment de la "revàlida" per a molts dels grups que actualment es troben al capdavant del moviment indie internacional.


KAISER CHIEFS, BLOC PARTY, LCD SOUNDSYSTEM, ARCADE FIRE, CLAP YOUR HANDS AND SAY YEAH o ARTIC MONKEYS han vist , amb més o menys sort, superada la difícil prova que representa sempre per una banda editar el seu segon llarga durada.




Molts d'aquests discs sonaràn al programa 191 de SO ALTERNATIU com també escoltarem les novetats nacionals més interessants com són: LA HABITACIÓN ROJA, SUNDAY DRIVERS o UNFINISHED SIMPATHY.


Altres discs editats a principis d'aquest any que també val la pena escoltar són els d'IDLEWILD, GRINDERMAN o !!!.




El moment dedicat a la maqueta estarà protagonitzat pel nou projecte d'un music que pot presumir d'haver format part dels millors grups de l'indie mallorquí com és Michael Mesquida (El diablo en el ojo, Sexy Sadie i Satellites). Avui ens presentarà la maqueta del seu nou grup MORELAND COWBOY.
Dimarts 8 de maig a les 19h.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home