SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Monday, March 12, 2007

SO ALTERNATIU Nº 187

Aquesta setmana tenim com a gran primicia el primer single de GRUFF RHYS, lider dels carismàtics SUPER FURRY ANIMALS. El galès ens presenta el que és el seu segon disc en solitari baix el nom de "Candy lion", un treball que veurà la llum el proper 21 de març.


Tendrem altres novetats com "Myths of the near future" debut d'una banda que darrerament està en boca de tothom com són els KLAXONS o "A weekwend in the city", segon treball dels també britànics BLOC PARTY.

Hi haurà bastanta música feta a l'estat ja que parlarem dels darrers discs de SIBYL VANE, els nostres THE NASH , THE SHAKERS i un grup que visita Mallorca aquesta mateixa setmana NIÑOS MUTANTES.

Altres grups que sonaran a aquest programa són els portuguesos PLASTICA amb el seu bon rock psicodèlic i els nordamericans MAGIC NUMBERS.
A l'apartat de grups maqueters tot un luxe, INVASORES DE MARTE, un impresionant grup de rock'n'roll obscur i primitiu amb tocs de garatge i música surf afincats a Santa María del Camí, tot un descobriment, super-recomanables!!!
Tot això i més dimarts 13 de març a les 19h.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home