SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Tuesday, February 27, 2007

MARLO al FIB 2007!!!!!

Els mallorquins MARLO (amb l'inquer i amic Simó Reus a les seves files) s'han classificat brillantment per les semifinals del PROJECTE DEMO organitzat per radio 3, FIB i altres.
Com sabreu el premi pels guanyadors d'aquest concurs es tocar a la propera edició del Festival Internacional de Benicàssim.
Per aixo SO ALTERNATIU et demana el teu recolzament, vota'ls!!!!
ho pots fer a : http://proyectodemo.com/vota/ nomes teniu fins dia 7 de març per fer-ho.


Aquí teniu el que es pot llegir sobre ells a la pàgina oficial del FIB:

"Marlo es un proyecto musical que nace en la isla de Mallorca, concretamente en Palma, hace un par de años. Mallorca, todo y no destacar por una gran cantidad de grupos pop, sí ha engendrado grupos de buena calidad en el género (Los Valendas,
La Granja, Zinedines, Antònia Font…). Marlo es un pequeño y modesto grupo más, que nace en la isla, con todo, sus gustos, melodías y “piruetas pop” destacan por aquí debido a lo anómalo de su propuesta. El grupo lo forman dos chicas (Marina y Gloria) y dos chicos (Guillermo y Simó) ocupándose casi en exclusiva de las voces las chicas y de la instrumentación los chicos. La mayoría de sus componentes vienen de otros proyectos musicales independientes de mayor o menor suerte (Redpoppy, The Aprons, Masada, Riviera…). Marlo apuesta por una cuidadas melodías vocales arropadas por unas guitarras resultonas y sencillos arreglos. Influenciados por grupos de onda británica como The Popguns, Po!, Birdie, Camera Obscura, Velocette, Popsicle, Shermans… Marlo ha grabado dos maquetas, la última entre el verano y el otoño de 2006, en la que fluyen las diversas tendencias musicales de sus cuatro componentes, sin olvidar el objetivo común de todos ellos: la búsqueda de la melodía pop.
4 componentes:Guillermo Bauzá Muñoz,Marina Mullor Morata,Simó Reus Mestre i Gloria Pujulá Font"

1 Comments:

Blogger nando ││││ said...

i aquest programa no es pot escoltar per internet?
grà6!

6:23 PM  

Post a Comment

<< Home