SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Monday, February 26, 2007

SO ALTERNATIU Nº 185








Aquesta setmana si que podem dir que tenim un programa ben, ben especial.

Per començar dir-vos que tendrem el gran plaer de presentar-vos el primer disc d'un dels projectes de Miquel Vicensastre, conegut music i compositor mallorquí que acaba de publicar amb BLAU un interessantíssim treball baix el nom de MARCEL CRANC (www.marcelcranc.com) "Animal fràgil", un disc íntim, ple de matisos i amb influències que prometen molt (Radiohead, Dominic A, ....).


Comptarem amb la presència d'en Tolo Pericàs que ens vendrà a parlar de les properes sessions de SA LLUNA. Atenció ja que venen Djs de la península com Gato o Pinypon djs!!!!


Apart de tot això presentarem com a gran novetat el primer disc de TRIANGULO DE AMOR BIZARRO, i escoltarem temes de THE DEARS, INTERPOL, KASABIAN i PINK SPIDERS.



Finalment a l'apartat de grups maqueters tendrem la segona (i darrera, ja que han fitxat per Elefant records)demo de LINDA GUILALA (www.lindaguilala.com) un grup format per dos ex- Juniper Moon.

Dimarts dia 27 de febrer de 2007 a les 19h.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home