SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Monday, February 19, 2007

SO ALTERNATIU Nº 184


Abans de que sigui massa tart, no volem deixar passar l'oportunitat d'escoltar alguns dels discs que, per una o altra raó, no entraren dins el nostre llistat del millor del 2006. Discs que ben bé ho mereixien com són "Songs from the year of our demise" de JOHN AUER , "The avalanche" de SUFJAN STEVENS o "Return to cookie mountain" de TV ON THE RADIO.

Presentarem els nous treballs de dues bandes amb les arrels a la nostra illa com son THE NASH i THE PAULS. Els darrers acaben de treure fa només uns dies el seu flamant "Miss Tokio" mentres els de John Tirado fa unes setmanes presentaren "Kicks and Glory".

El proper dissabte dia 24 de febrer torna John Roderick al Teatre de Lloseta, aquest cop acompanyat pels seus LONG WINTERS i per celebrar-ho escoltarem un tema del seu "Putting the days to bed"La banda granadina FIONA MAY ens ha fet arribar el seu disc de debut "Ochenta mundos en un dia" i amés també sonaran SOLEDAD BROTHERS, IVAN FERREIRO amb el seu segon disc lluny dels Piratas , ARTIC MONKEYS (concert per Espanya molt prest!!!) i BEEZEWAX.

La maqueta d'aquesta setmana serà la de SIBERIA.

Tot això dimarts 20 de febrer a les 19 h. (107.5 fm)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home