SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Tuesday, March 06, 2007

SO ALTERNATIU Nº 186



Aquest dimarts 6 de març presentarem tres treballs editats a l'estat. Tres discs ben diferents i de gran qualitat com són els de CAPSULA i el seu "Songs & Circuits" (www.discosliliput.com), el de FRIDA amb "Mingle with the nannies"(http://www.fridasongs.com/) i el de SIWELL amb "a healthy shift"(http://www.siwelnotes.com/).




Parlarem també d'interessants bandes internacionals com són LONG BLONDES, MYSTERY JETS i escoltarem el darrer dels grans DECEMBERISTS "The crane wife".




Escoltarem un dels disc que personalment han representat una de les grates sorpreses del passat 2006 com és el de NIGHTMARE OF YOU i finalment presentarem "And now that i'm in your shadow" i "Garden ruin" els nous treballs de DAMIEN JURADO i CALEXICO respectivament.




A l'apartat de maquetes tendrem, com no podia ser d'altra manera, als brillants semifinalistes del projecte demo MARLO que ens han fet arribar la seva segona demo "Once again, with feeling" (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=83578933)




Dimarts, 6 de març de 2007 a les 19h.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home