SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Monday, March 19, 2007

SO ALTERNATIU Nº 188


Aquest dimarts 20 de març tenim una nova edició del nostre programa. Aquesta setmana escoltarem un tema del darrer recopilatori de HEFNER, la banda britànica comandada per Darren Hayman (www.hefnet.com ) que, tot i dur bastants anys desapareguda continua sent objecte d'edicions discogràfiques.També seguirem escoltant algunes de les darreres novetats aparegudes al nostre programa com són els darrers treballs de BLOC PARTY, THE FRATELLIS o NICE BOYS.

Com a novetat, serà un plaer presentar el nou projecte de Mr Nick Cave GRINDERMAN i el seu disc de presentació "Grinderman" impresionant demostració del que pot fer aquest importantíssim músic australià acompanyat d'algún dels seus inseparables Bad Seeds.

La segona part del programa estarà totalment copada per grups nacionals com AINA, grup de hardcore melòdic de Barcelona que s'han tornat a juntar recentment amb objectius benèfics, THE PAULS dels quals ja presentarem fa poc el seu magnífic "Miss Tokio", CIUDADANO, ELLOS que també han tornat a enregistrar després d'una bona temporada de silenci i LA HABITACIÓN ROJA que ja tenen pràcticament enllestit el seu nou disc.

Despres de les notícies vos presentarem un bon grup maqueter anomenat INTEMPO, banda d'indie en castellà de València.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home