SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Monday, April 23, 2007

SO ALTERNATIU Nº 190


Sense cap dubte el gran aconteixement del programa d'aquesta setmana és la presentació de "Cuando ya no nos quede nada" nou treball que LA HABITACIÓN ROJA han enregistrat a Chicago amb Steve Albini i que surt a la venda aquesta mateixa setmana (http://www.mushroompillow.com/).

També escoltarem alguns dels discs de rock més ballable del moment com són "Myths of the near future" de KLAXONS, "Classics" de RATATAT o "Sound of silver" de LCD SOUNDSYSTEM.

Altres novetats que també sonaran a aquest número 190 seran "Yours trully angry mob" dels KAISER CHIEFS, "Facts and figures" de THE LEGENDS, "Remember the night parties" d' OXFORD COLLAPSE i dedicarem una especial atenció a un nou disc d'un dels nostres músics preferits com és Mac MCaughan (lider de SUPERCHUNK i capo del segell MERGE) que acaba de regalar-nos "Be still please" una nova entrega del seu projecte paral.lel PORTASTATIC.


Finalment, l'apartat dedicat a grups maqueters estarà dedicat a un destacable grup de Sa Pobla anomenat HORIZONTAL JOHN (www.horizontal-john.mfbiz.com)
Tot això i encara alguna cosa més, dimarts 24 d'abril de 2007 a les 19h.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home