SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Monday, June 25, 2007

SO ALTERNATIU Nº 195


Amb aquest programa arribam al final de la sisena temporada de SO ALTERNATIU. Aquesta setmana escoltarem discs tan imprescindibles com el segon llarga durada d'ARCTIC MONKEYS (www.arcticmonkeys.com ) o el nou mini-lp de CENTRO-MATIC(http://www.centro-matic.com/) "Operation motorcyde".

Parlarem de les darreres entregues de APPLES IN STEREO(www.myspace.com/theapplesinstereo), SILVERSUN PICKUPS(http://www.silversunpickups.com/) o LITTLE MAN TATE(http://www.littlemantate.co.uk/).

Com sempre hi tendran cabuda algune sbandes nacionals com són BIGOTT, MIRAFIORI(http://www.elefant.com/) i CHICOS DEL SÁBADO(http://www.bipbip-records.com/) , interessant banda mod de Barcelona que ja tenen llest el seu segon treball discogràfic.

Com autèntica primícia podrem escoltar el nou disc dels danesos SPEAKER BITE ME que no es publicarà fins el mes de juliol.

Finalment a l'apartat de maquetes tendrem una banda que ens ha fet arribar la seva maqueta directament des dls Estats Units d'Amèrica.

Dimarts 26 de juny de 2007 a les 19h.

Moltes gràcies a tots i fins el setembre!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home