SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Friday, May 11, 2007

SO ALTERNATIU Nº 192


Per a començar, aquesta setmana dedicarem la primera part del programa a la saga dels FUGAZI ja que tendrem uns minuts per a conèixer i escoltar alguns dels projectes paral.les d'aquesta enorme banda de Washington D.C. com són THE EVENS (intimista projecte de l'històric Ian Mckaye pràcticament fundador del moviment hardcore i cap del segell Dischord Records) que ja tenen el seu segon treball "Get Evens" al mercat i el primer disc en solitari del baixista del grup JOE LALLY "There to here" editat també pel segell del seu company.


Parlarem d'algunes bandes que estan marcant estil dins el nou panorama independent com THE HORRORS (una de les darreres confirmacions pel FIB) o X-WIFE grup portugués que factura un fantàstic rock ballable.

A l'apartat de maquetes disafrutarem amb els valencians PERRO ZOMBIE (abans afincats a Tenerife baix el nom de Sidecar) i el seu pop super-lúdic.

Finalment tendrem temps per la relaxació de la mà d'alguns dels grups més destacats del moment dins el moviment del pop elegant com són DECEMBERISTS, SODASTREAM i THE DRAMS.

Tot això i més (ZODIACS, BLOC PARTY, TIGER LOU...) dimarts 15 de maig a les 19h.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home