SO ALTERNATIU

SO ALTERNATIU és el programa de música independent de So d'Inca radio (107.5 f.m., Mallorca) que s'emet cada dimarts de 7 a 8 de l'horabaixa amb un especial interès per a promocinar les bandes maqueteres de tot l'estat.

Monday, June 11, 2007

SO ALTERNATIU Nº 193



Aquesta setmana començarem el programa amb els INVASORES DE MARTE, flamants guanyadors del SONOPALMA 2007, enhorabona per ells i també pels altres premiats: TRESTRECE i TRASH OUT.

Parlarem també d'interessants concerts que s'han celebrat o es celebren properament a la península com el 5è aniversari de la magnífica discogràfica nacional MUSHROOM PILLOW amb les actuacions de STANDARD, SR CHINARRO i TRIÁNGULO DE AMOR BIZARRO o el destacable concert que es fa dimecres a Badalona amb ASH, KASABIAN i THE KILLERS.

Presentarem els nous discs de dues de les propostes més veteranes i exitoses del panorama nacional com son DELUXE i el seu "Fin de un viaje infinito" i LOS PLANETAS amb "Alegrías del incendio".

Podrem escoltar entre altres a IDLEWILD, THE HORRORS i MAXIMO PARK i repassarem els darrers concerts oferts per la bona programació del teatre de Lloseta com són els de TRAVOLTA, DEAN & BRITTA i APOSTLE OF HUSTLE.



Tot això dimarts dia 12 de juny a les 19h.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home